This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Reglaj si garantie

HomeReglaj si garantie

Windtherm Construct

Acest serviciu este asigurat de echipe speciale care va stau la dispozitie pentru eventuale reglaje ale ferestrelor. Garantia acordata ferestrelor este de 5 ani pentru feronerie, montaj, si ansamblul de fereastra. In conditiile unei utilizari corecte si a unei intretineri constante durata totala de viata a ferestrelor este de pana la 50 de ani.

In cazul aparitiei unei probleme la tamplarie, echipa noastra va asigura serviciul de reglaj. Noi vom raspunde in cel mai scurt timp la orice solicitare. Dupa o anumita perioada de timp, ferestrele si usile pot pierde din proprietatile initiale si apar defectiuni care doar specialistii nostri le pot rezolva usor.

Transport gratuit in doar 5 zile la tine acasa!

De la plasarea comenzii veti avea tamplaria produsa in doar 5 zile, iar transportul este asigurat de noi.

Siguranta alegerii!

Cum in fiecare zi deschidem si inchidem usile si ferestrele in mod constant, uzura isi va face aparitia, dar si factorii externi pot contribui la acesta. Specialistii nostri se pot ocupa de intretinere si reglaje.

Tamplaria PVC si aluminiu vor fi verificate in amanunt si orice problema depistata la timp va fi rezolvatat in cel mai scurt timp. Windtherm Construct va intampina cu servicii profesionale de reglaje si garantie tamplarie.

Ferestre PVC Brasov

Contacteaza-ne!

Ai o intrebare sau nelamurire in legatura cu serviciile noastre? Nu ezita sa ne contactezi!
g

Adresa

Strada Toamnei, Nr.22, Camera 2, Bloc 2, Scara C, Ap.3, Brasov

r

Email

office@windtherm.ro

e

Telefon

Director general: 0737 855 834

Cu Windtherm Construct
vei avea parte de siguranta alegerii!

Windtherm Construct ofera servicii si produse de calitate la cele mai inalte standarde.
Call Now Button