This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Despre noi

HomeDespre noi

WINDTHERM CONSTRUCT

Compania a fost infiintata in anul 1998 avand ca obiect principal de activitate productia de tamplarie PVC si ALUMINIU iar din 2003 se extinde in domeniul constructiilor (cladiri rezidentiale si nerezidentiale).

Windtherm Construct si-a diversificat activitatea prin extinderea obiectului principal de activitate in prezent executa lucrari de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice hale industriale, containere metalice, mansardari, instalatii sanitare si termice termoizolatii, pereti cortina din aluminiu, placari cu placi aluminiu compozit, productie si montaj tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan, usi si partitii din sticla securizata, lucrari de pardosire si placarea peretilor, renovari, reamenajari apartamente, case de lemn ,case si vile rezidentiale.

Abilitatile noastre

PROFESIONALISM 0
CALITATE 0
SIGURANTA 0
INCREDERE 0

Serviciile noastre

Chiar daca ai nevoie de o fereastra de baie, sau de o casa, noi aplicam aceeasi expertiza tehnica care sa iti aduca siguranta si durabilitate.

CONSULTANTA WINDTHERM

Consultantii nostri au experienta si cunostintele necesare pentru a explica detalii tehnice, avantajele acestora, precum si alegerea celor mai bune solutii tehnice si modele pentru ferestre si usi speciale pentru dotarea locuintei dvs. WINDTHERM CONSTRUCT Siguranta alegerii!

MONTAJ WINDTHERM

Pentru montarea tamplariei dvs se folosesc doar echipe specializate si experimentate, care detin cunostinte tehnice. Echipele vor monta ferestrele folosind cele mai bune solutii constructive si materiale de montaj. Fiecare lucrare executata este insotita de certificatul de garantie si declaratia de conformitate.

REGLAJ SI GARANTIE

Acest serviciu este asigurat de echipe speciale care va stau la dispozitie pentru eventuale reglaje ale ferestrelor. Garantia acordata ferestrelor este de 5 ani pentru feronerie, montaj, si ansamblul de fereastra. In conditiile unei utilizari corecte si a unei intretineri constante durata totala de viata a ferestrelor este de pana la 50 de ani

SIGURANTA ALEGERII !

Inca de la infiintare Windtherm Construct si-a propus oferirea solutiilor complete in domeniul tamplariei termoizolante, venind astfel in intampinarea beneficiarului final, prin oferirea unui pachet de servicii integrate,cuprinzand consultanta, ofertare, executie, transport,montaj si servicii in garantie si post garantie. Avand o dotare tehnologica de exceptie si completata cu o echipa profesionista si dinamica.

Compania a inregistrat un parcurs ascendent, afirmandu-se in scurt timp ca unul din liderii pietei brasovene de profil.Succesul companiei depinde în mare măsură de competenţa şi calificarea propriilor angajaţi. Doar în acest fel se poate mentine un înalt nivel calitativ al serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. Eforturile noastre sunt îndreptate continuu către satisfacerea optimă a cerinţelor si creşterea calităţii produselor si serviciilor pe care le oferim.

Ferestre PVC Brasov

Windtherm Construct

Solutii tehnice inovative

Expertii nostri au cunostintele necesare pentru a explica detalii tehnice, beneficiile si vor oferi cele mai eficiente solutii tehnice pentru proiect.

Windtherm Construct

Experienta

Fiind in domeniu de peste 21 de ani, ne putem mandri cu o experienta vasta si cu cunostintele tehnice acumulate in timpul activitatii noastre.

Windtherm Construct

Garantie

Fiecare lucrare va fi incheiata cu oferirea de certificat de garantie, astfel incat veti avea siguranta unei alegeri ideale pentru casa dumneavoastra.

De ce ne-ai alege?

Fie ca ai nevoie de o fereastra de baie, sau pentru o casa,  noi aplicam aceeasi expertiza tehnica care sa iti aduca siguranta si durabilitate.
a

Calitate

Produsele noastre sunt realizate din materiale de inalta calitate, asigurand siguranta si reducerea costurilor de energie.

Certificat de garantie

Fiecare lucrare executata este insotita de certificatul de garantie pentru orice tip de produs utilizat in proiect.

Profesionalism

Avand o experienta vasta de peste 21 de ani in domeniu, echipa noastra trateaza fiecare proiect cu profesionalism si respect.

Servicii complete

Oferim un pachet de servicii integrate, cuprinzand consultanta, ofertare, executie, transport, montaj si servicii in garantie si post garantie.

Cost redus de caldura

Avand o termoizolatie puternica, ferestrele si usile vor retine caldura in interior, ajutand la reducerea costurilor de energie.

Varietate de produse

Avem o gama larga de produse in diferite dimensiuni, materiale si culori pentru casa sau proiectul dumneavoastra.

Contacteaza-ne!

Ai o intrebare sau nelamurire in legatura cu serviciile noastre? Nu ezita sa ne contactezi!
g

Adresa

Strada Toamnei, Nr.22, Camera 2, Bloc 2, Scara C, Ap.3, Brasov

r

Email

office@windtherm.ro

e

Telefon

Director general: 0737 855 834

Cu Windtherm Construct
vei avea parte de siguranta alegerii!

Windtherm Construct ofera servicii si produse de calitate la cele mai inalte standarde.
Call Now Button